Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από 11 μήνες ο Μολό

Η μεγάλη «επιστροφή» του Γιόαν Μολό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι γεγονός.

Αν και βρέθηκε δύο φορές στην πόρτα της… εξόδου, ο Γάλλος εξτρέμ, κατάφερε να «κερδίσει» τον Λάζλο Μπόλονι με την παρουσία του στις προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (Σάββατο 24/10, 20:30) αγώνα με το Βόλο στο ΟΑΚΑ.

Ο Μολό είχε τεθεί εκτός ομάδας ουσιαστικά από τον περασμένο Νοέμβριο, έπειτα από τον τσακωμό του με τον Γιώργο Δώνη, την παραμονή του εντός έδρας αγώνα των «πράσινων» με την Ξάνθη.

Το καλοκαίρι του ζητήθηκε να βρει ομάδα για να αποχωρήσει, αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που του έφερε ο Παναθηναϊκός (μία από Γαλλία και μία από τη Ρωσία) και περίμενε την… ευκαιρία του, μέσω μίας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία και στην τεχνική διεύθυνση.

Η έλευση του Μπόλονι, άλλαξε τα δεδομένα για τον 31χρονο εξτρέμ, ο οποίος ήταν… άλλος άνθρωπος στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και θα είναι μία απ’ τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού από τον πάγκο.

Στην αποστολή, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες ακόμη και για να ξεκινήσει βασικός, αφού το ιατρικό τιμ έχει δώσει το «πράσινο φως» στον Μπόλονι για να τον χρησιμοποιήσει για 50 με 55 λεπτά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαβιέρ και Χουάνκαρ που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς τους, αλλά και οι (επίσης τραυματίες) Αγιούμπ, Βέλεθ, Ιωαννίδης και οι ανέτοιμοι Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, θεραπεία έκαναν οι Αγιούμπ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με το Βόλο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Μολό, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει