Ενημέρωση με ένα κλικ

ΚΙΝΑΛ: Το δήθεν επιτελικό κράτος έχασε και… τον Παππά

Πυρά κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΝΔ εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής για την υπόθεση του Χρήστου Παππά, που αναζητείται από τις Αρχές προκειμένου να συλληφθεί έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει ότι “το δήθεν επιτελικό κράτος έχασε και… τον Παππά”. Όπως αναφέρει το ΚΙΝΑΛ “το προηγούμενο διάστημα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέρρεε πως, μετά την απόφαση για την ενοχή των μελών της Χρυσής Αυγής, είχε αναπτύξει όλες τις δυνάμεις του για να εμποδίσει τους καταδικασθέντες από κάθε δυνατότητα αποφυγής της σύλληψής τους. Τώρα πια, η αναζήτηση του Χρήστου Παππά για να εκτελεστεί η εις βάρος του ποινή κάθειρξης, γκρεμίζει το επιτυχές προσωπείο που επικοινωνιακά έκτιζε το υπουργείο”.

Όπως υπογραμμίζει, “είναι προφανές ότι το «επιτελικό» κράτος της ΝΔ δεν μπορεί να ασκήσει τις στοιχειώδεις λειτουργίες του” και συμπληρώνει: “Σε πρόσφατες εποχές και σε παρόμοιες υποθέσεις διαφυγής καταδικασθέντων ή αναζητουμένων, μόνιμη απαίτηση της αντιπολίτευσης ήταν η παραίτηση της πολιτικής ηγεσίας και του αρχηγού της αστυνομίας. Εμείς θα πούμε σήμερα, σοβαρευτείτε και βρείτε άμεσα τον καταζητούμενο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει