Ενημέρωση με ένα κλικ

O Ράμος έδωσε το “φιλί της ζωής” στη Ρεάλ

Η αποβολή του Έμερσον στο 68΄ ήταν η φάση που «σημάδεψε» το ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» κι έδωσε την ευκαιρία στην Ρεάλ Μαδρίτης να πετύχει το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» με 3-2 επί της αήττητης (2Χ2) Μπέτις.

Οι Μαδριλένοι γλίτωσαν στο 7’, με τον Κουρτουά να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σανάμπρια, ενώ προηγήθηκαν στο 14’ με τον Βαλβέρδε, ο οποίος έγραψε το 0-1 από κοντά με προβολή μετά από γύρισμα του Μπενζεμά.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αμυντικές αδράνειες της ομάδας του Ζιντάν. Στο 35’, ο Μαντί κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, μετά από εξαιρετική σέντρα του Κανάλες.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γουίλιαμ Καρβάλιο βρήκε κενό χώρο μπροστά του, μπήκε στην περιοχή της Ρεάλ και με δυνατό αριστερό σουτ εκτέλεσε τον Κουρτουά για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν «μοιραίο παίκτη» τον Έμερσον, ο οποίος στο 48΄ με το αυτογκόλ που πέτυχε έβαλε τους πρωταθλητές ξανά στο ματς (2-2), ενώ στο 68΄ ανέτρεψε τον Γιόβιτς ενώ ετοιμαζόταν να σκοράρει και πήρε το δρόμο προς τ΄ αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο 81΄ με το πέναλτι του Ράμος έφτασε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει