Ενημέρωση με ένα κλικ

Ποια σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά

Άνοιξαν σήμερα τα περισσότερα σχολεία στην Ελλάδα, με τους μαθητές να δίνουν το παρών για ακόμη μια σχολική χρονιά στο σχολείο της περιοχής τους.

Όμως κάποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά καθώς οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένες, με αυξημένο δηλαδή αριθμό κρουσμάτων.

Έτσι σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας στο υπουργείο Υγείας θα υπάρξει προσωρινή αναστολή λειτουργίας από 14.9.2020 έως και 16.9.2020:

  • όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου και
  • όλων των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Επίσης προσωρινή αναστολή λειτουργίας από 14.9.2020 έως και 18.9.2020:

  • του Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου
  • του Νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας Λήμνου της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου και
  • του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας Ημαθίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Έχει δημιουργηθείεπίσης μια ομάδα διαχείρισης, Task Force, με την σύμπραξη των υπουργείων Υγείας και Παιδείας, της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ, που θα υποστηρίζει σε καθημερινή βάση κατά το πρώτο διάστημα τους Διευθυντές Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας και τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία.

Η επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης θα είναι δυνατή από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου μετά τις 9 π.μ. είτε μέσω τηλεφώνου, στα τηλέφωνα 213 1510984, 213 1510985 και 213 1510986, είτε μέσω email στη διεύθυνση [email protected]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More