Ενημέρωση με ένα κλικ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έφερε ύφεση πριν τον κορονοϊό

Ως μια προσπάθεια να καλυφθούν «οι παραλείψεις και οι λανθασμένοι χερισιμοί του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην οικονομία, πριν ξεσπάσει η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού», χαρακτηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις διαδοχικές παρεμβάσεις με εγκωμιαστικά σχόλια για τον ΄Έλληνα Πρωθυπουργό   των υπουργών της Κυβέρνησης .

Σε γραπτή ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, την Τρίτη το γραφείο τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

«Ο ένας μετά τον άλλον οι Υπουργοί του κ. Μητσοτάκη πασχίζουν σήμερα από το πρωί να τον καλύψουν, μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, αποδίδοντας την πρωτοφανή ύφεση στον κορωνοϊό.

Ωστόσο, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι αμείλικτα, εκτός αν τα αμφισβητούν και αυτά. Επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης που θα έφερνε «ισχυρή ανάπτυξη», παρέλαβε ανάπτυξη 2,8% τον Ιούλιο και έφερε τελικά ύφεση 0,9% ήδη από το 4ο τρίμηνο του 2019, τέσσερις μήνες πριν τον κορωνοϊό.

Ό,τι και να πουν λοιπόν οι υπουργοί του, δεν μπορούν ούτε να ωραιοποιήσουν τη δραματική κατάσταση στην οποία οδηγούν την οικονομία, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, ούτε φυσικά να δικαιολογήσουν την πολιτική απάτη του κ. Μητσοτάκη.».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει