Ενημέρωση με ένα κλικ

Σε καραντίνα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Σε προληπτική καραντίνα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την ανακοίνωση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένη Χατζηγιάννη, ότι είναι θετικός στον ιό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηγιάννης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι «Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, σας ανακοινώνω ότι προ λίγων λεπτών, μου γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ του COVID 19, όπου βγήκε θετικό.

Η αιτία για την διενέργεια του ήταν κατόπιν συμβουλής του Δημάρχου και γιατρού Στρατή Κύτελη, λόγω εμπύρετης κατάστασης της συζύγου μου, η οποία διαγνώστηκε και εκείνη θετική στο τεστ. Παραμένουμε σε καραντίνα οικογενειακώς, χωρίς να έχουμε για την ώρα κανένα σύμπτωμα.

Ζητούμε από όλους που ήλθαμε σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για να ξεπεράσουμε με επιτυχία την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε».

Σήμερα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας θα είναι κλειστές προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει