Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Μπακογιάννης λύνει το γηπεδικό του Παναθηναϊκού

Να σημειωθεί, ότι καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το επιτελείο του δημάρχου εργαζόταν ασταμάτητα προκειμένου οι δεσμεύσεις του κ.Μπακογιάννη για θετικές εξελίξεις μέχρι το τέλος καλοκαιριού να μπορούν να υλοποιηθούν.

Βέβαια, το καλοκαίρι μπορεί τύποις να τελείωσε το προηγούμενο διήμερο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπακογιάννης σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σκορπίσει αρκετά χαμόγελα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

 

Να σημειωθεί πως πηγές του Δήμου Αθηναίων, τονίζουν ότι η Παναθηναϊκή οικογένεια θα έχει εκτός από το γήπεδο και γήπεδα-εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αλλά και γήπεδο μπάσκετ, γεγονός που “λύνει” τα χέρια και στη νέα διοίκηση της ομάδας στο μπάσκετ.

 

Από την άλλη πλευρά, εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί από πού θα βρεθεί η χρηματοδότηση για όλα τα προαναφερόμενα. Όπως μαθαίνουμε, η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων και ο Δήμαρχος κ.Κώστας Μπακογιάννης φέρεται να το έχει πάρει πάνω του και να έχει αναλάβει προσωπικά τη διευθέτηση και αυτής της εκκρεμότητας. Πηγές εντός του δήμου κάνουν λόγο για “Ένα πολύ μεγάλο έργο για την πόλη με ονομασία «Διπλή Ανάπλαση», το κόστος του οποίου θα ξεπερνάει τα 150 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει κοντά στα 200 εκατ. ευρώ! και που το κυριότερο, είναι νομικά προστατευμένο”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει