Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: 18χρονος προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα 19 λαθρομετανάστες!

Εάν και μικρός σε ηλικία 18χρονος αλλοδαπής υπηκοότητας προσπάθησε να “χωθεί” σε μεγάλα κόλπα.

Συγκεκριμένα 18χρονος από τη Θεσσαλονίκη και τον Λαγκαδά, επιχείρησε να περάσει με λεωφορείο 19 παράνομους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη.

Για κακή του τύχη, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο λεωφορείο από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας διαπιστώθηκε ότι επιβαίνουν στο όχημα 19 άτομα τα οποία στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη χθες (16-08-2020) έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και την επισταμένη έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, 18χρονος, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά (19) αλλοδαπών με λεωφορείο.

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 16-08-2020 σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά,  έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε λεωφορείο, διαπιστώθηκε να επιβαίνουν δεκαεννέα (19) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, τους οποίους, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επιβίβασε στο εν λόγω όχημα ο 18χρονος (που επίσης επέβαινε στο λεωφορείο) έχοντας ως προορισμό την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει