Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη για παράνομη οπλοφορία ατόμου που συμμετείχε σε γάμο (vid)

Πολύ επεισοδιακός εξελίχθηκε τελικά ο μουσουλμανικός γάμος που διέλυσε στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης η Αστυνομία, με προσαγωγή του γαμπρού και του πεθερού και επιβολή προστίμων για συνωστισμό και μη τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι αστυνομικοί παρακολουθώντας το ΒΙΝΤΕΟ από την live μετάδοση του συγκεκριμένου γάμου που “ανέβηκε” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με βάση το οποίο έγιναν και οι καταγγελίες και επενέβησαν, διαπίστωσαν στην αρχή ότι υπήρχε ένα άτομο μέσα στο πλήθος που συμμετείχε στον γάμο, το οποίο και οπλοφορούσε. Συγκεκριμένα, μεταξύ του 0.40 και 0.55, φαίνεται ξεκάθαρα το συγκεκριμένο άτομο να βγάζει ένα πιστόλι πίσω από την μέση του, κάτι να κάνει και να το ξανατοποθετεί εκεί.

Έτσι, χθες βράδυ άνδρες του Υποδιεύθυνσης Ααφάλειας Αλεξανδρούπολης, αφού πρώτα… ταυτοποίησαν το συγκεκριμένο άτομο, πήγαν στο σπίτι του και το συνέλαβαν για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Ο ίδιος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν έφερε την παραμικρή αντίσταση και παραδέχθηκε ότι αυτός είχε πάνω του το πιστόλι, αλλά δεν πυροβόλησε καθόλου στον αέρα κατά την διάρκεια του γάμου. Παρέδωσε το πιστόλι που ήταν κρότου- λάμψης, ενώ εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης για τα περαιτέρω.

ΠΗΓΗ: Evros-news.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει