Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: 870 νέα κρούσματα μέσα σε 1 μέρα στη Γερμανία

Σύμφωνα με καταμέτρηση που έκανε το Ινστιτούτο Επιδημιολογίας Robert Koch (RKI), η Γερμανία κατέγραψε σήμερα 870 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 208.698, ενώ οι θάνατοι ανέρχονται σε 9.141.

Παράλληλα, η Βρετανία ανακοίνωσε πως καταγράφηκαν 846 νέα κρούσματα της COVID-19 τις τελευταίες 24 ώρες. Πρόκειται για την υψηλότερη ημερήσια αύξηση τον τελευταίο και πλέον μήνα. Τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης δείχνουν ότι το ημερήσιο σύνολο ήταν τελευταία υψηλότερο στις 28 Ιουνίου, με 901 νέα κρούσματα.

Παράλληλα η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι ταξιδιώτες που θα φθάνουν στη Βρετανία από το Λουξεμβούργο θα πρέπει να μπαίνουν μόνοι τους σε καραντίνα για 14 ημέρες, απηχώντας μια απόφαση που είχε λάβει νωρίτερα σήμερα η αποκεντρωμένη κυβέρνηση της Σκωτίας. “Στοιχεία του Κοινού Κέντρου Βιοασφάλειας και Δημόσιας Υγείας δείχνουν σημαντική αλλαγή και στο επίπεδο και στον ρυθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στο Λουξεμβούργο, ανακοίνωσε το βρετανικό υπουργείο Μεταφορών. Οι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν σε όλη τη χώρα και θα τεθούν σε ισχύ από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More