Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρυσοχοϊδης από Μύκονο: Ξεκινούν έλεγχοι στις βίλες για να σταματήσουν τα πριβέ party

Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο ενισχυμένο τοπικό αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους στα μπαρ και μπιτς μπαρ του νησιού, σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, αλλά και για θέματα ασφάλειας, όπως τα ατυχήματα στους δρόμους και οι κλοπές.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια του νησιού και στα μαγαζιά, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους, ειδικά τώρα που παρατηρείται αυξητική τάση των κρουσμάτων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στάθηκε ιδιαίτερα στη διεξαγωγή των πριβέ πάρτι σε βίλες του νησιού, χωρίς να τηρούνται μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται περισσότερα από 40 άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει