Ενημέρωση με ένα κλικ

“Η Ρόμα δεν είναι σούπερ μάρκετ”

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος των ομάδων να έχει πάρει κάποια παράταση, μιας και ακόμα διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες, αλλά σε ορισμένους συλλόγους έχουν ήδη ξεκινήσει οι “μουρμούρες” για αποχωρήσεις.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν πως η Ρόμα θα δώσει ένα αρκετά μεγάλο έμψυχο δυναμικό, αλλά αυτό διαψεύσθηκε από τους ανθρώπους των Ρωμαίων, σημειώνοντας πως δεν έχει σκοπό να ξεπουλήσει τους ποδοσφαιριστές της, όπως τόνισε ο Γκουίντο Φιένγκα. Ο εκτελεστικός διευθυντής των Ρωμαίων δήλωσε πως η ομάδα του δεν είναι σούπερ μάρκετ!

«Η Ρόμα δεν είναι… σούπερ μάρκετ. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας και το έχουμε δείξει και πέρυσι. Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές, με δώδεκα αγώνες να απομένουν στο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε επίσης στους Πελεγκρίνι και Ζανιόλο: «Ας δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ο Πελεγκρίνι και ο Ζανιόλο να μπορέσουν εδώ να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More