Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Έφτασε κοντά στο θάνατο ο Τζόνσον

Μία ανάσα πριν από το… θάνατο έφτασε ο Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, είπε πως χρωστάει τη ζωή του στους γιατρούς και τις νοσοκόμες.

Ο κ. Τζόνσον, ο οποίος διαγνώστηκε με τον ιό του κορονοϊού, βρίσκεται για έβδομη μέρα στο νοσοκομείο St Thomas του Λονδίνου, έχοντας ξεπεράσει το κίνδυνο, καθώς πριν λίγες μέρες εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Μάλιστα στους δικούς του ανθρώπους φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω (γιατρούς – νοσηλευτές) αρκετά. τους χρωστάω τη ζωή μου», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του για το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Mail on Sunday” οι κοντινοί φίλοι του πρωθυπουργού σημείωσαν χαρακτηριστικά πως έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό, μιας και έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο, ενώ μόλις ανακοινώθηκε ότι βγήκε από την εντατική, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ένιωσαν μεγάλη ανακούφιση.

Από το απόγευμα της Παρασκευής ο Τζόνσον σηκώνεται από το κρεβάτι και κάνει διαλειμματικές ασκήσεις. Πιο συγκεκριμένα κάνει βόλτες μικρής διάρκειας, παράλληλα με την ξεκούραση του, ώστε να επανέλθει σύντομα στα καθήκοντα του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει