Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 27χρονης

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 27χρονης που κατηγορείται για τον πνιγμό του μωρού της, στην Πάτρα.

Η γυναίκα έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Γιάννη Αποστολόπουλο, η γυναίκα υποστηρίζει ότι άφησε το βρέφος στην παραλία με σκοπό να το βρει κάποιος περαστικός.

Πρόσθεσε ότι θα ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και πως θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία.

Nωρίτερα, ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος που εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του σε παραλία της Πάτρας και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το πόρισμα του ιατροδικαστή, ως αιτία θανάτου του μωρού ήταν ο πνιγμός.

Το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του βρέφους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Νωρίτερα ο συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος, έκανε λόγο για «κλασική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης».

Ο δικηγόρος της 27χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συγκεκριμένα σε κατάσταση σοκ.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Δεν έχει κατανοήσει ότι σκότωσε το παιδί της» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Είναι σε κατάσταση που σε υπερβολικό βαθμό πιστοποιεί την ψυχολογική διαταραχή της».

Ο ίδιος ανέφερε ότι όταν την ρώτησε γιατί δεν άφησε το παιδί κάπου, αντί να το πετάξει στη θάλασσα, εκείνη δεν του απάντησε αλλά τον κοίταξε με ένα απλανές βλέμμα. Πρόσθεσε, πάντως, ότι γενικά δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει