Ενημέρωση με ένα κλικ

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στη Μενάνδρου: Τα αίτια και οι εκτιμήσεις των Αρχών

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια, μεταξύ αλλοδαπών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας.

Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου ενώ ένας ακόμα είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε για την κυριαρχία στη Μενάνδρου, αλλά και για να κριθεί ποια ομάδα θα έπαιρνε τα κρίσιμα πόστα για την πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η περιοχή θύμισε… φαρ ουέστ, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ακόμη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εμπλεκόμενοι φέρεται να κρατούσαν και μαχαίρια.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο είναι πως οι ομάδες που ενεπλάκησαν ήρθαν πλήρως προετοιμασμένες στο σημείο.

Ήταν οπλισμένες και – αδιαφορώντας για το ότι ήταν μόλις 12:00 το μεσημέρι – αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για προσαγωγές, ενώ το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας θα αναλάνει την υπόθεση

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει