Ενημέρωση με ένα κλικ

Φώτης Ντούλος: Δικαστής αιτείται τη σύλληψή του αμέσως μετά το εξιτήριο

Ο Ελληνοαμερικανός εκατομμυριούχος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση

Τη σύλληψη του Φώτη Ντούλου αμέσως μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, αιτείται εισαγγελέας στο Κονέκτικατ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Ελληνοαμερικανός εκατομμυριούχος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

«Αναμένουμε να μας μιλήσουν οι γιατροί για το τι να περιμένουμε» συμπλήρωσε ο δικηγόρος, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για την κατάσταση υγείας του πελάτη του.

Την Τετάρτη ανώτερος δικαστής διέταξε τρία εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα, αύξησε την εγγύησή του στα 6.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 52χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλος, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον την Τρίτη.

Στον 52χρονο είχαν απαγγελθεί προ λίγου διαστήματος κατηγορίες περί αρπαγής και δολοφονίας της 50χρονης συζύγου του, Τζένιφερ, η οποία εξαφανίστηκε λίγη ώρα αφότου είχε αφήσει τα πέντε παιδιά τους στο σχολείο.

Οι ερευνητές εντόπισαν το αυτοκίνητο της 50χρονης κοντά σε ένα πάρκο πλησίον της οικίας της, αλλά έκτοτε δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Το 2017 η Τζένιφερ Ντούλος είχε φύγει από το σπίτι τους και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έκτοτε -και μέχρι την εξαφάνισή της- ήταν σε εξέλιξη μία «μάχη» για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Η ίδια είχε εκφράσει τους φόβους της στις Αρχές σχετικά με τον άντρα της, λίγες μόλις μέρες πριν εξαφανιστεί, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

O 52χρονος, όμως, αρνείται κατηγορηματικά ότι απείλησε ποτέ την σύζυγό του.

Τόσο αυτός όσο και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις, συνελήφθησαν τον περασμένο Ιούνιο και κατηγορήθηκαν για αλλοίωση και κατασκευή στοιχείων. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι.

Τελικά, ο Ντούλος κατηγορήθηκε για την αρπαγή και τη δολοφονία της συζύγου του αλλά αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα φέτος με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει