Ενημέρωση με ένα κλικ

Μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον «αγρότη» του Survivor για ασελγείς χειρονομίες

«Με θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα», κατέθεσε το νεαρό κορίτσι στην Αστυνομία – Ο αγρότης του Survivor δεν είχε ενημερώσει την παραγωγή – Πληροφορίες και για δεύτερη μήνυση εναντίον του.

Μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε τον «αγρότη» του Survivor για ασελγείς χειρονομίες. «Με θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα», κατέθεσε το νεαρό κορίτσι στην Αστυνομία. Την ίδια ώρα πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Γιώργο Κατσαούνη.

Το περιστατικό συνέβη αρχές του περασμένου Δεκέμβρη σε επαρχιακή πόλη της Θεσσαλίας και το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη. Ο αγρότης ωστόσο δεν ενημέρωσε την παραγωγή του Survivor για την εκκρεμή εις βάρος του ποινική υπόθεση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του ανήλικου θύματος, ο Γιώργος Κατσαούνης που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό, μέσα από την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι Survivor, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες εναντίον της 16χρονης. Ο Γιώργος Κατσαούνης συνάντησε την 16χρονη με φιλικές υποτίθεται προθέσεις ωστόσο η συνάντηση τους πήρε γρήγορα άλλη τροπή.
Σύμφωνα με την δικηγόρο της 16χρονης, ο κ. Κατσαούνης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στους γλουτούς της 16χρονης, χωρίς την συγκατάθεση της. Τότε νεαρό κορίτσι αντέδρασε και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια επέστρεψε στην οικεία της και διηγήθηκε στους γονείς τι είχε συμβεί. Την επόμενη κιόλας μέρα κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές και με την συνδρομή της δικηγόρου της οικογένειας της, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας πράξης. Την υπόθεση διερευνούν οι εισαγγελικές Αρχές που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στην διάθεση τους μια ακόμη παρόμοια καταγγελία για τον «αγρότη» του Survivor για την οποία λέγεται ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του.

H δικηγόρος της 16χρονης σε δήλωση της αναφέρει: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει