Ενημέρωση με ένα κλικ

Μιχάλης Οικονόμου & Γιώργος Μακρής βάφτισαν τον γιο τους μετά το σύμφωνο συμβίωσης

«Χθες, ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε χριστιανός, κι ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου» έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.  

 

«Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με το βλέμμα και τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου. Να σηκώνεις το σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς ψηλα!

 

 

Σημείωση για τον πάτερα Αλέξανδρο του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, όπου έγινε το Μυστήριο, και τον π. Βασίλειο, με τη μεγάλη τους καρδιά και αποδοχή, που μας συγκίνησε όλους. Όπως μας είπε ο π. Αλέξανδρος: “οι γονείς να είσαστε πάντα ερωτευμένοι, και το παιδί, αυτή την αγάπη θα βλέπει, αυτή θα αναζητήσει και όταν φύγει από εσάς, και θα αναζητά πάντα στη ζωή του”. @giorgos_makris_gm , σε λατρεύω.

 

(…)Μακάρι να μπορούσαμε να καλέσουμε όλους του φίλους μας, κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω covid)»

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του ηθοποιού:

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More