Ενημέρωση με ένα κλικ

Ντροπιαστικά πράγματα που όλοι κάνουμε καθημερινά – Κι εσύ το κάνεις μην το αρνείσαι!

...Και δεν μιλάμε για αυτά!

Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον που μερικές από τις πιο ασυνήθιστες συμπεριφορές μας, κάνουν την εμφάνισή τους ενώ είμαστε μόνοι μας; Φυσικά και είναι. Καλό θα ήταν όμως μερικές από τις σκέψεις που κάνουμε να μην τις μοιραζόμαστε με άλλους γιατί πολύ απλά, θα μας παρεξηγήσουν. Όχι ότι οι άλλοι είναι αθώοι, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ας δούμε, λοιπόν, τα περίεργα πράγματα που κάνουμε όλοι, αλλά δεν δεν τολμάμε ποτέ να πούμε. Και ξέρετε κάτι; Ίσως είναι καλύτερα έτσι.

Η μέρα της κηδείας μας

Σκεφτόμαστε πώς θα είναι στην κηδεία μας, αν οι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή μας στεναχωρηθούν με την απώλειά μας και πώς θα μοιάζει η μέρα αυτή. Ελάτε τώρα, όλοι έχουν κάνει αυτές τις σκέψεις.

Η προσωπική στιγμή στο μπάνιο

Ξέρουμε τι κάνεις όταν μπαίνεις για μπάνιο. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό.

Η ψεύτικη ιστορία

Λες ψέματα και «φουσκώνεις» τις ιστορίες που μοιράζεσαι με τους φίλους σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να φανείς πιο cool. «Ένα καλοκαίρι στην Πάρο είχε γίνει τρελό σκηνικό». Όχι, δεν είχε γίνει τρελό σκηνικό, δεν έβλεπες την ώρα να γυρίσεις σπίτι σου να δεις Netflix.

H αγορά που ποτέ δεν έγινε

Πας σε ένα μαγαζί και βρίσκεις κάτι που σου αρέσει. Ρωτάς την τιμή, σου απαντούν, σε πιάνει η καρδιά σου και συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι λες και δεν τρέχει τίποτα. Μέσα σου πονάς. Φεύγεις με πίσω βήματα ή λες αυτό το άβολο «ωραία, αν είναι θα περάσω ξανά». Όχι, δεν θα περάσεις ξανά.

Ο “εξαερισμός” με βήχα

Δεν πέφτεις από τα σύννεφα όταν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να περπατά έξω στο δρόμο και μετά από αφόρητη πίεση “εξαερισμού”, συνοδεύεις την έξοδο των ευγενών αερίων με βηχαλάκι – Ναι, καλά, εσύ δεν το κάνεις ε;

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει