Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη τραγουδιστή τα τημερώματα: Είχε παραγγείλει κοκαΐνη με παράδοση στο αυτοκίνητό του!

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή έξω από το μαγαζί που εμφανιζόταν προχώρησαν τα ξημερώματα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ για υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema.gr, οι αστυνομικοί τσάκωσαν… τον dealer, ο οποίος άφηνε 17 γραμμάρια κοκαΐνης σε σημείο μέσα στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή.

Μάλιστα, εκτός από τον dealer, τον συνεργό του και τον τραγουδιστή, συνελήφθη και η σύζυγός του, καθώς το επίμαχο αυτοκίνητο (ένα κόκκινο Volkswagen Tiguan) είναι στο όνομά της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, που πραγματοποιούσαν περιπολία σε περιοχή των δυτικών προαστίων, εντόπισαν έξω από νυχτερινό κέντρο της Πέτρου Ράλλη, δύο τύπους να κινούνται περίεργα.

Μάλιστα, τους είδαν να ανοίγουν ένα κόκκινο Volkswagen Tiguan και να αφήνουν κάτι. Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν κλέφτες αυτοκινήτων, όμως όταν πλησίασαν, κατάλαβαν ότι ήταν drug dealers. Στον έναν βρέθηκε πάνω του μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ ο δεύτερος είχε ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή βράχου.

Στο όχημα, δε, εντοπίστηκε κοκαΐνη σε μορφή βράχου περίπου 17 γραμμαρίων. Εξετάζοντάς τους οι αστυνομικοί, τους είπαν ότι τα ναρκωτικά τα είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής. Μάλιστα, είπαν ότι τους είχε αφήσει ανοικτό το όχημα για να τα κρύψουν. Αμέσως κάλεσαν τον 36χρονο καλλιτέχνη και την 35χρονη σύζυγό του να βγουν από το κέντρο και αφού τους συνέλαβαν, τους οδήγησαν στο τμήμα της Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , ο τραγουδιστής αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό. Ωστόσο, όπως λένε οι αστυνομικοί, οι drug dealers τους είπαν ότι ο 36χρονος τους είχε παραγγείλει τη «λευκή κυρία».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει