Ενημέρωση με ένα κλικ

Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε την απομόνωσή του

«Το σενάριο σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης είναι πλέον το ισχυρό σενάριο, όταν ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος και ότι δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μετά την κάλπη της απλής αναλογικής», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε πως «διεκδικούμε ισότιμες και λειτουργικές σχέσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις, επιδιώκουμε να πείσουμε για τις θέσεις μας τους πάντες, δεν κινούμαστε με βάση μνησικακίες όταν η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση».

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «εκτός από πολιτική συμμαχιών, υποχρέωσή μας είναι και η διεύρυνση και η οργανωτική πύκνωση και στην αυτοδιοίκηση και στη νεολαία και στα συνδικάτα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ισχυρή παράταξη στην κοινωνία». Σημείωσε ότι «θα ήταν λάθος να υποθέσει κανείς ότι εν μέσω φθοράς της ΝΔ θα επωφεληθεί αυτόματα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι «αυτό θα συνέβαινε σε έναν συναινετικό δικομματισμό». «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιχειρεί να κάνει τομές, δεν κινείται σε μνημονιακά απόνερα», τόνισε.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στη ΔΕΗ ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «αναμφισβήτητα υπάρχει ζημία σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον. Η ίδια η ΔΕΗ παραδέχεται προκαταρκτικές συζητήσεις» και σημείωσε ότι «πρέπει να διερευνηθεί αν χειραγωγήθηκε η μετοχή της επιχείρησης».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει