Ενημέρωση με ένα κλικ

Super League: Εντός έδρας δοκιμασίες για τους “Big 3”

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή η πρεμιέρα της Super League, η αυλαία της οποίας άνοιξε το Σάββατο, με τους Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης να μένουν στη λευκή ισοπαλία (0-0) και τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με το ευρύ 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στις 18:15 στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία, ενώ στις 19:00 ο ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για το Conference League, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΚ στις 20:30 θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος, φιλοξενώντας στο ΟΑΚΑ τον επανακάμψαντα στη μεγάλη κατηγορία, Ιωνικό, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη» (20:30), έχοντας το μυαλό του και την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League πέφτει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη, ο οποίος ως γνωστόν έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ, να υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 19:30 (Νovasports Prime).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει