Ενημέρωση με ένα κλικ

Ένστολοι: Διεκδικούν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους έως τέλη Σεπτεμβρίου

Ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, ζήτησαν οι εκπρόσωποι των ένστολων σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό και Στρατό σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Μεταξύ των αιτημάτων είναι να αναγνωριστεί το επάγγελμα τους ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, να γίνουν προσλήψεις με εκπαιδευμένο προσωπικό, να καταβάλλονται τα νυχτερινά και οι υπερωρίες, να ενισχυθεί ο στόλος με νέα οχήματα και να επιδιωχθεί ίδρυση νοσοκομείου για τα σώματα ασφαλείας αρχικά για την Αθήνα και στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη.

Τα προεδρεία των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων ανακοίνωσαν ότι, αύριο το απόγευμα, θα καταθέσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στο υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης προκειμένου στη συνέχεια να παραδοθεί στον Πρωθυπουργό, από τον οποίο, όπως είπαν, περιμένουν σχετικές εξαγγελίες κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ.

Σε σχετική ερώτηση για τους εμβολιασμούς ανέφεραν ότι είναι υπέρ του εμβολίου αλλά εναντίον της υποχρεωτικότητας και προσέθεσαν ότι ο μέσος όρος των εμβολιασμένων στα σώματα ασφαλείας ανέρχεται στο 60%.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει