Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο τραπέζι υποχρεωτικός εμβολιασμός για ένστολους – Τι θα γίνει με τις εκκλησίες

Tο θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες μελετούν τα κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ η πλήρης έγκριση του εμβολίου της Pfizer από τον οργανισμό φαρμάκων των ΗΠΑ στερεί κάθε επιχείρημα για την επικινδυνότητα του εμβολίου και αυτό ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω υποχρεωτικότητα.

Πιο αναλυτικά, στο τραπέζι της κυβέρνησης είναι το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο στρατό και όσων καταταγούν για να υπηρετήσουν την πατρίδα αλλά και γενικότερα στους ένστολους.

Σχετικά με την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν στο ΕΣΥ από πιθανές αναστολές, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γίνει αυτό από τις εξής πηγές:

  • Αναδιάταξη προσωπικού
  • Χρήση ιδιωτικών υπηρεσιών
  • Πρόσληψη με 3μηνες συμβάσεις

Τι θα ισχύει με τις εκκλησίες

Σύμφωνα με πληροφορίες ότι ισχύει μέχρι σήμερα θα ισχύει και στο μέλλον στον χώρο της εκκλησίας. Ειδικότερα, οι πιστοί θα προσέρχονται με την μάσκα στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας και ο αριθμός των πιστών που θα μπαίνουν σε αυτόν θα ορίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει