Ενημέρωση με ένα κλικ

Χωρίς νίκη σε 8 φιλικά ο Παναθηναϊκός

Ούτε στο 8ο φιλικό της εφετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του, κατάφερε να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου, σε ένα ματς που είχε ως σημεία αναφοράς την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη σε φουλ δράση έπειτα από 8,5 μήνες (τελευταία συμμετοχή του στις 12 Δεκεμβρίου 2020 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα) και το ανεπίσημο ντεμπούτο του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ραμόν Λούντκβιστ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 63ο λεπτό κι αγωνίστηκε ως «δεκάρι». Ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», ισοφάρισε λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Μπενίτο για τον Αστέρα, ο οποίος διατήρησε το αήττητό του στα καλοκαιρινά φιλικά (6 νίκες και μία ισοπαλία).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και στην πρώτη καλή ευκαιρία τους βρήκαν δίκτυα με τον Καρλίτος στο 18ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ιωαννίδη. Στο 34’ από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη, ο Μαουρίσιο αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Αστέρα πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιφτσή, ενώ στο 40’ ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα. Από φάουλ του Κρέσπι από δεξιά, ο Μπενίτο έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Διούδη, με τους Αρκάδες να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο και ο Μίλαν Ράσταβατς έκαναν μαζεμένες αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει σημαντικά ο ρυθμός του αγώνα. Στο 68’ ο Σάντσες μπήκε στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης μετά την κάθετη πάσα του Καρλίτος, ντρίμπλαρε τον Άλβαρες κι έκανε σέντρα στη μικρή περιοχή. Ο Λούντκβιστ (έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του) δεν έπιασε καλά την κεφαλιά κι ο Μακέντα στη συνέχεια δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74’ ο Μακέντα έκλεψε την μπάλα σε φάση ανάπτυξης παιχνιδιού του Αστέρα, πάσαρε στον Καμπετσή ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υπό την πίεση του Ατιένθα, αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης (46’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Βέλεθ (65’ Πούγγουρας), Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (79’ Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46’ Αλεξανδρόπουλος), Ενγκμπακοτό (57’ Καμπετσής), Καρλίτος (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης (63’ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης (46’ Μακέντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής (46’ Παπαδόπουλος), Καρμόνα, Χριστόπουλος (46’ Ατιένθα), Αντζουλάς (46’ Βαλιέντε), Τασουλής (46’ Άλβαρες), Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Σανταφέ (46’ Καστάνιο), Κανελλόπουλος (46’ Καπίγια), Λέο Τιλίκα (46’ Ριέρα), Κρέσπι, Μπενίτο (46’ Μπαράλες).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει