Λύγισε στο τέλος ο ΠΑΟΚ παρά την επική αντεπίθεση κόντρα στην Μπαχτσεσεχίρ
Η ομάδα του Τρινκιέρι επέστρεψε από το -17 αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Eurocup, παρά τους 30 πόντους του Τσέντι Όσμαν.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή, ωστόσο ηττήθηκε τελικά με 84-81 από την Μπαχτσεσεχίρ στο Eurocup. Παρά την εντυπωσιακή προσπάθεια, η ομάδα του Τρινκιέρι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή, υποχωρώντας στο 3-2.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε μια σημαντική αντεπίθεση. Παρόλο που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 78-61, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει στο 82-79 και αργότερα στο 82-81 με καλάθι του Όσμαν. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Πονίτκα διαμόρφωσε το τελικό 84-81 για τους Τούρκους, με τον Ταϊρί να αστοχεί στο τρίποντο της ισοφάρισης στην εκπνοή.
Τα δεκάλεπτα: 26-23, 52-40, 63-58, 84-81.