Ενημέρωση με ένα κλικ

Χαλάρωσε, αλλά δεν το… πλήρωσε η Παρί

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Στρασμπούρ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, καθώς, αν και προηγήθηκε με 3-0 πριν το ημίωρο, στο τέλος χαλάρωσε υπερβολικά και λίγο έλειψε να το πληρώσει, όμως έφτασε στη νίκη με 4-2, που την έφερε στην κορυφή της Ligue 1.

Σε ένα άκρως… εορταστικό κλίμα, όπου πριν από τη σέντρα «παρουσιάστηκαν» στον κόσμο της ομάδας όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Παριζιάνων -με τον Λιονέλ Μέσι να τραβάει βεβαίως όλα τα βλέμματα- η Παρί μπήκε με φόρα στο ματς, πήρε «αέρα» τριών τερμάτων, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είδε την Στρασμπούρ να μειώνει σε 3-2 και να της βάζει για λίγο ανησυχίες μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ο Σαράμπια, πάντως, είχε τη λύση κι επανέφερε την… ηρεμία στους γηπεδούχους με το γκολ που σημείωσε στο 86′, «καθαρίζοντας» το ματς για την Παρί. Στο 81′ η Στρασμπούρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντζικού με 2η κίτρινη.

Νωρίτερα η Νις επιβεβαίωσε πως θα είναι πολύ ανταγωνιστική την εφετινή περίοδο κι ο Κριστόφ Γκαλτιέ επέστρεψε με… κρότο στο γήπεδο που δοξάστηκε πέρσι, οδηγώντας την ομάδα της Νίκαιας σε εκτός έδρας θρίαμβο επί της περσινής πρωταθλήτριας (και πρώην ομάδας του) Λιλ με 4-0.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της 2ης αγωνιστικής στη γαλλική Ligue 1 έχουν ως εξής:

Λοριάν-Μονακό                  1-0
(31′ πέν. Μοφί)

Λιλ-Νις                        0-4
(1′, 64′ Ντόλμπεργκ, 5′ Μπουνταουί, 45+3′ πέν. Γκουιρί)

Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασμπούρ     4-2
(3′ Ικάρντι, 25′ Μπαπέ, 27′ Ντράξλερ, 86′ Σαράμπια – 53′ Γκαμεϊρό, 64′ Αζορκέ)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει