Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Μέσι πλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Αφού αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα την Κυριακή, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να βρεθεί σήμερα (09/08) πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος παρακολουθεί την παραμικρή κίνηση του 34χρονου Αργεντινού, ενώ εχθές (08/08) το απόγευμα, δεκάδες φίλαθλοι των Παριζιάνων, τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Le Bourget, στα βόρεια του Παρισιού. Μάταια όμως…

Ο «ψύλος» όμως, κινείται σε ρυθμούς που αποφασίζει ο ίδιος, επιλέγοντας να περάσει ένα Σαββατοκύριακο ως ελεύθερος παίκτης. Και τις επόμενες ώρες αναμένεται να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του, που κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μέσι παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, πως «η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία πιθανότητα», την ώρα που ο γαλλικός σύλλογος του προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση, καθώς η οικονομική ευρωστία των ιδιοκτητών και η χαλάρωση των οικονομικών κανόνων της UEFA για το fair play, κατέστησαν δυνατή μια πρόταση που κανείς δεν φανταζόταν στις αρχές του καλοκαιριού.

Με τον έξι φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας», μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, θα γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, πραγματοποιώντας το απόλυτο όνειρο των Καταριανών ιδιοκτητών.

Οι περισσότεροι παίκτες στο γαλλικό πρωτάθλημα, που μίλησαν γι΄ αυτό το ενδεχόμενο, εμφανίσθηκαν ενθουσιασμένοι στην προοπτική ένταξης του Μέσι στο σαμπιονά, ενώ ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή της Μαρσέϊγ, Χόρχε Σαμπαόλι: «Θα ήταν υπέροχο για την Ligue 1, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμου. Το γαλλικό ποδόσφαιρο έχει κερδίσει πολλά, έχει αναπτυχθεί πολύ τις τελευταίες σεζόν. Θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να παίξουμε εναντίον του».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει