Ενημέρωση με ένα κλικ

Μετά τη διακοπή το ντεμπούτο Ράμος στην Παρί

Μετά το «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τοποθετείται χρονικά το ντεμπούτο του Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ στο τέλος της περασμένης περιόδου, υπέγραψε στον γαλλικό σύλλογο, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό ως τώρα, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γαστροκνήμιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρί, ο 35χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στη φάση της σταδιακής επανόδου στις προπονήσεις, αλλά δεν πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πριν τη διακοπή της Ligue 1.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Ράμος θα χάσει τα προσεχή ματς με τη Στρασμπούρ (14/8), την Μπρεστ (20/8) και τη Ρεμς (29/8), ενδέχεται όμως να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τη Κλερμόν, το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι, λίγες ημέρες αργότερα (14 ή 15/9), θα ξεκινήσουν και οι αγώνες του Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν καθυστερημένα στην προετοιμασία της Παρί, λόγω των υποχρεώσεών τους σε EURO και Κόπα Αμέρικα (Νεϊμάρ, Μαρκίνιος, Ντι Μαρία και Βεράτι), είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστούν αύριο με τη Στρασμπούρ, ενώ το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι ίσως γίνει στο παιχνίδι της 29ης Αυγούστου με τη Ρεμς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει