Ενημέρωση με ένα κλικ

Μέγκαν Μαρκλ: Γίνεται 40 χρονών σήμερα

Τα 40 κλείνει σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ και δεν αναμένεται να κάνει μεγαλοπρεπή τελετή για τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με το PageSix, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του έχουν σκοπό να γιορτάσουν τα γενέθλιά της πιο ιδιωτικά. Παρόλο που την ίδια μέρα έχει τα γενέθλιά του ο Μπαράκ Ομπάμα, οι Σάσσεξ δεν έχουν σκοπό να παρεβρεθούν στο «πάρτι των γενεθλίων του».

Το ζευγάρι προτιμά να γιορτάσει την περίσταση σε μία πιο ιδιωτική τελετή, όπου θα παρεβρεθούν μόνο λίγοι κοινοί τους φίλοι. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται σε γονική άδεια αυτό το διάστημα, λόγω της γέννησης της μικρής Λίλιμπετ-Νταϊάνα και προτιμούν να «απολαύσουν την ιδιωτικότητα», που τους δίνεται αυτή τη στιγμή.

Επίσης, ανησυχούν για τον κορωνοϊό που βρίσκεται σε έξαρση στην Καλιφόρνια. Ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε λοιπόν, να πάρει την οικογένειά του και να επισκεφτούν το πρώτο τους σπίτι στο Μοντεσίτο, όπου και θα διοργανώσουν μία μικρή εκδήλωση με μόλις 65 καλεσμένους.

Ανάμεσά τους θα είναι σίγουρα οι ηθοποιοί Τζανίνα Γκαβανκάρ και Άμπιγκεϊλ Σπένσερ, που κατοικούν κοντά, καθώς και ο σκηνοθέτης Σίλβερ Τρι, όπως και ο make up artsist και φίλος της δούκισσας του Σάσσεξ, Ντάνιελ Μάρτιν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της PageSix.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει