Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι celebrities του Big Brother: Ολοκληρώθηκε η επιλογή των παικτών

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των 20 παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα μπουν στο σπίτι του Big Brother, για τη νέα σεζόν.

Στη δεύτερη σεζόν της νέας γενιάς τα γυρίσματα για τα ατομικά βίντεο γνωριμίας του κάθε παίκτη έγιναν στις 20 Ιουλίου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους 20 παίκτες υπάρχουν και τέσσερις διάσημοι από τον χώρο της μόδας και του θεάματος.

Συγκεκριμένα στη νέα περίοδο που θα προβληθεί ξανά στον ΣΚΑΪ, στο υπερπολυτελές σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα υπάρχουν δύο άντρες και μία γυναίκα από τον χώρο του μόντελινγκ ενώ οι γνωστοί δε σταματούν εδώ. Θα υπάρξει και μία τραγουδίστρια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπήκαν λόγω διασημότητας αλλά λόγω των ιστοριών που έχουν να μεταδώσουν.

Η νέα σεζόν θα κρύβει αλλαγές στα πρόσωπα πίσω και μπροστά από τις κάμερες και θα αποτελέσει μία διαφορετική εκδοχή της πρώτης σεζόν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More