Ενημέρωση με ένα κλικ

«Άγριες Μέλισσες»: Η μεγάλη αλλαγή στον τρίτο κύκλο

Το Σεπτέμβριο θα βγεις στις οθόνες του ANT1 ο τρίτος κύκλος από τις «Άγριες Μέλισσες», όπου για πρώτη φορά θα υπάρξει μια αλλαγή, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στον τρίτο κύκλο ωστόσο θα προκύψει μία σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο κανάλι του Αμαρουσίου προσανατολίζονται τα νέα επεισόδια της σειρά να προβάλλονται από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα που σχεδιάζει το κανάλι.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίζουν να προβάλλονται και από το «ελεύθερο» κανάλι, ωστόσο οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα είναι μία εβδομάδα μπροστά σε σχέση με την τηλεόραση. Με τον τρόπο αυτό ο σταθμός του Αμαρουσίου θέλει να αξιοποιήσει τα όπλα του σε σχέση με τον ανταγωνισμό αφού η νέα πλατφόρμα αποτελεί το νέο στοίχημα των ανθρώπων του.

Στη νέα πλατφόρμα που σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 θα μπουν φυσικά σχεδόν όλες οι σειρές του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια ενώ το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί και με ξένες παραγωγές. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά το λανσάρισμα της πλατφόρμας αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η σειρά θα κάνει μικρό χρονικό άλμα λίγων μηνών και οι εξελίξεις θα μεταφερθούν στην περίοδο της χούντας. Η κόντρα των Σεβαστών με τις Σταμίραινες περνάει πλέον και σε πολιτικό επίπεδο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει