Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Ο αστάθμητος παράγοντας σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν στις οθόνες μας και μαζί τους και τα spoiler για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

«Έχουμε το ξεκίνημα της μεγάλης δίκης. Η δίκη του Δούκα, τον οποίο ευνοεί όμως το καθεστώς, γιατί γίνεται στο καθεστώς της 21ης Απριλίου. Αυτοί θέλουν να βρουν έναν άνθρωπο – σύμβολο που να ταυτιστούν μαζί του, επομένως θα έχει άλλη μεταχείριση από αυτή που θα είχε αν γινόταν η δίκη λίγο νωρίτερα. Υπάρχει, όμως, ένας αστάθμητος παράγοντας, έρχεται από το Παρίσι για να καταθέσει ενάντια στον πατέρα της, η Πηνελόπη. Θέλει να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο για τον θάνατο του άνδρα της».

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 2: Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους; Ο Ακύλας μαθαίνει πως η κόρη του, Κορίνα, έχει σχέση με τον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει το χέρι της.

Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της, αλλά εκείνη την απειλεί πως θ΄ αποκαλύψει το μυστικό της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρ’ ότι είναι αδελφός του Δημήτρη Ορφανίδη. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής κάτι του κρύβει, καθώς βλέπει τα χρέη να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο.

Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα, και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει