Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλλάζουν τα πάντα στον νέο κύκλο του Survivor

Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΪ, όπου ήταν στους τηλεοπτικούς δέκτες πάνω από 6 μήνες και καθήλωσε τους τηλεθεατές, ενώ ο επόμενος κύκλος αναμένεται να είναι διαφορετικός.

Η επιλογή των ανθρώπων του ΣΚΑΪ το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα πριν το νέο έτος τους δικαίωσε. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν εντυπωσιακά ενώ έγινε ανάρπαστο στα κοινωνικά δίκτυα, με την παραγωγή να πετυχαίνει διάνα με την επιλογή των παικτών.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού, θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Παρουσιαστής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Λιανός που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην παρουσία του ως πρώτο βιολί, με τις ατάκες και την σπιρτάδα του.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, αναμένονται αλλαγές ως προς τη μορφή του ριάλιτι αλλά και τις μονομαχίες. Η ομάδα των Διασήμων θα αποτελείται και από παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν αγωνιστικά (όχι οι νικητές) ενώ οι παίκτες στην ομάδα τους θα είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο ριάλιτι στοιχείο. Είναι άλλωστε κάτι που έδωσε μεγάλα ποσοστά τη φετινή σεζόν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει