Ενημέρωση με ένα κλικ

“Ο Βασιλιάς Ότο” – Ο Ρεχάγκελ έγινε ταινία (Βίντεο)

O Ότο Ρεχάγκελ κατάφερε το ακατόρθωτο με την Εθνική Ελλάδος, μιας και την έφερε στην κορυφή της Ευρώπης το 2004, μετατρέποντας τον σε εθνικό ήρωα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άπαντες ανά τον κόσμο παρακολούθησαν τα αουτσάιντερ του θεσμού, να κατατροπώνει τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία) με μαέστρο της, έναν Γερμανό.

Μπορεί οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, μιας και δεν ήξερε τη γλώσσα, προπονούσε με μεταφραστή και είχε μιας αρκετά διαφορετική νοοτροπία, αλλά το τέλος ήταν το ιδανικό.

Αυτό το καλοκαίρι η tanweer παρουσιάζει μία ταινία αφιέρωμα στον Οτο Ρεχάγκελ και την πορεία του με την Εθνική μας στην Ευρώπη. Ενα Γερμανός που εξελίχθηκε πιο Έλληνας από τους Έλληνες.

Δείτε τον Οτο Ρεχάγκελ να τραγουδά τον Εθνικό μας Ύμνο

«Ο Ότο Ρεχάγκελ (σήμερα 83 ετών) είναι μοναδικός. Είναι ευπαρουσίαστος και πολύ άμεσος και επίσης πολύ συναισθηματικός. Αντιμετώπισε τους Έλληνες παίκτες με σεβασμό. Ο Τοπαλίδης είναι ο ξεκάθαρος ήρωας της ιστορίας. Ήταν Έλληνας που μεγάλωσε και έπαιζε στη Γερμανία και ενήργησε ως διερμηνέας της γλώσσας και του πολιτισμού. Ήταν ένα φίλτρο που κατάλαβε τον Ρεχάγκελ και παρουσίασε αυτό που έλεγε στους παίκτες με τρόπους που μπορούσαν να καταλάβουν» αναφέρει ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Κρις Αντρέ Μαρκς.

Δείτε και το τρέιλερ της ταινίας

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει