Ενημέρωση με ένα κλικ

ΟΑΕΔ: Μπαίνουν κι άλλοι στην κατάρτιση για την Κοινωφελή εργασία 2020

Την συμπλήρωση του Μητρώου Ωφελούμενων, για την κατάρτιση του προγράμματος για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, όπου αφορά την «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων», για νέους προσφληθέντες έως και 21-04-2021.

Έτσι στους φορείς και στις περιφερειακές ενότητες που περιλαμβάνονται στο συμπληρωματικό μητρώο οι εργαζόμενοι θα είναι ωφελούμενοι της κατάρτισης.

Το Μητρώο καταρτίζεται ανά επιβλέποντα φορέα (Δήμος, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 2 της αριθ. πρωτ. 1.908/23-02-2021 (ΑΔΑ: 6ΤΡΠ46ΜΤΛΚ-ΛΕΣ).

Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας και δύναται να επικαιροποιείται.

Το μητρώο περιλαμβάνει τους ωφελούμενους που δικαιούνται την επιταγή κατάρτισης, με τους κωδικούς αριθμούς των αιτήσεών τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει