Ενημέρωση με ένα κλικ

ΟΑΕΔ – 75 επιχειρήσεις με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η 4η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή75επιχειρήσεις με περισσότερες από3.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.Ενδεικτικά, συμμετέχουν επιχειρήσεις από τους κλάδουςεμπορίου, τεχνικών υπηρεσιών, ναυτιλίας, τουρισμού, υπηρεσιών υγείας, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ψηφιακού μάρκετινγκ, logistics, facilitymanagement, εκπαίδευσης, υπηρεσιών φύλαξης και συστημάτων ασφαλείας, κ.α. Για να δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και τις ειδικότητες που αναζητούν, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:

https://www.oaed.gr/storage/news/hmera-karieras-peiraias-2022/etairies-idikothtes-4i-hmera-karieras-oaed-stadio-irhnhs-filias-piraias.pdf

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-peiraias-2022

Επίσης,εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της ΜονάδαςΕξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουνστους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμούCOVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε  τον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει