Ενημέρωση με ένα κλικ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 33χρονος

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 33χρονος που ομολόγησε πως είναι ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, της δολοφονίας της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν.

Μετά από μία επίπονη απολογητική διαδικασία κατά την οποία ο Ανακριτής υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις στον κατηγορούμενο, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του δικαστικού λειτουργού και του Εισαγγελέα.

Στο κελί θα βρίσκονται τρία ακόμα άτομα, δύο εκ των οποίων κρατούνται για ναρκωτικά και ένας για λαθρεμπόριο. Δεν θα μπει σε καραντίνα γιατί έχει κάνει τεστ Covid-19, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η καταληκτική φράση της απολογίας του εντολέα του ήταν «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω…»

Η δήλωση του συνηγόρου:

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψην μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα μα γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

Αποχωρώντας ο συζυγοκτόνος είπε στους δημοσιογράφους: «Mια μεγάλη συγγνώμη».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει