Ενημέρωση με ένα κλικ

Δικηγόρος πιλότου: Eντολή του 33χρονου να φύγει ο έτερος συνήγορος

Την παραίτηση του υπέβαλε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης του πιλότου, κ. Βασίλης Σπύρου, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό το πρωί της Τρίτης (22/06) λίγο πριν οδηγηθεί ο συζυγοκτόνος στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

«Το μόνο που ξέρω ότι είναι εντολή του εντολέως μου πλέον, όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι, κι έτσι κι αλλιώς σε επίπεδο ανακρίσεως, έχει γίνει σαφές εδώ και όλες αυτές τις μέρες, ότι αυτός ο οποίος το χειρίζεται είναι αποκλειστικά και μόνο εγώ. Τώρα κάτι άλλο που να έχει προκύψει, δεν μπορώ να σας πω επ’ αυτού» σχολίασε από την Ευελπίδων ο μόνος πλέον δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης για την αποχώρηση του συναδέλφου του Βασίλη Σπύρου από την υπεράσπιση του πιλότου.

Ερωτηθείς εάν ήταν εντολή του 33χρονου να φύγει ο κ. Σπύρου, απάντησε χαρακτηριστικά «προφανώς, δεν μπορεί να είναι εντολή δική μου σε καμία περίπτωση».

Για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο δήλωσε ότι «είναι έτοιμος να διαφωτίσει όλη την υπόθεση, το τι έγινε εκείνη την τραγική νύχτα και πώς εξελίχθηκαν τα πραγματικά περιστατικά. Ήταν ευσυγκίνητος. Θα κριθεί το τι έγινε εκείνη τη νύχτα και πώς μπορεί να χαρακτηριστεί ως νομική πράξη θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη σε μετέπειτα στάδιο».

«Εξ αρχής η μέριμνα για το παιδί ήταν κοινή που είχαμε και οι δύο συνήγοροι πλέον εγώ όσον αφορά και του ίδιου σε οποιοδήποτε συνθήκες γιατί κι αυτή είναι κι η βούληση του εντολέως μου» τόνισε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει