Ενημέρωση με ένα κλικ

Μητέρα Κάρολαϊν: Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της

Την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η μητέρα της Κάρολαϊν μετά τη δολοφονία της κόρης της από τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά, περιέγραψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν η μητέρα της δεν μπορούσε να παραστεί ως πολιτική αγωγή και γι’ αυτό εξουσιοδότησε τον ίδιο να προχωρήσει στην κίνηση αυτή.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας στη δεύτερη κηδεία καθώς κατάλαβε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν παραπέμποντας στα όσα κατέγραψαν οι κάμερες στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τη δολοφονία της 20χρονης.

Να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη για τη μικρή Λυδία

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για το θέμα της μικρής Λυδίας απαντώντας ότι «πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και γι’ αυτό θα θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων».

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν.

Μεταφέροντας, δε, την θέση της μητέρας της 20χρονης κοπέλας είπε ότι «με τους γονείς του δράστη έχει άριστη σχέση. Με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση».

Αποφασισμένοι οι γονείς της να διατηρήσουν τη μνήμη της

Αποφασισμένοι να φροντίσουν την μικρή Λυδία διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η μνήμη της Κάρολαϊν που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον 33χρονο σύζυγό της στα Γλυκά Νερά θα διατηρηθεί ζωντανή, δηλώνουν οι γονείς της 20χρονης μιλώντας στην Daily Mail.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει