Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: «Τσεκάρεται» και ο Γάλλος Μανγκαλά για την άμυνα

Αφού ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται πλέον στην απόκτηση του αριστεροπόδαρου στόπερ που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την ενίσχυση στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας.

Κίνηση επιβεβλημένη ως την αναχώρηση των «πράσινων» για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους (18 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου), καθότι σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμοι μόνο οι Φραν Βέλεθ και Αχιλλέας Πούγγουρας, συν τον 18χρονο Ρόμπι.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα επιστρέψει τον Αύγουστο μετά την επέμβαση στον αστράγαλο, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης (που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στόπερ) θέλει το χρόνο του για να «επανέλθει» πλήρως μετά από την πολύμηνη απουσία του.

Ένα απ’ τα ονόματα που έχουν προταθεί κι εξετάζεται απ’ τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Ελιακουίμ Μανγκαλά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη Βαλένθια. Ο 30χρονος, διεθνής Γάλλος στόπερ, θεωρείται αν μη τι άλλο επιλογή απ’ το “πάνω ράφι” και πριν από λίγο καιρό είχε προταθεί και στην ΑΕΚ.

Δεν πρόκειται για «εύκολη» υπόθεση, καθότι έχει κασέ λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ και παράλληλα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι από ομάδες του Βελγίου και της Γαλλίας, ενώ σαφώς είναι ανασταλτικός παράγοντας και η “απουσία” του Παναθηναϊκού απ’ τα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Η περίπτωσή του πάντως βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» του Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του, μαζί με άλλους δύο αριστεροπόδαρους στόπερ που βρίσκονται αρκετά ψηλά στην «πράσινη» λίστα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει