Ενημέρωση με ένα κλικ

“Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ομολογία της δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν έκανε ο 33χρονος πιλότος, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.

Ο πιλότος που για σχεδόν 40 ημέρες υποστήριζε πως άγνωστοι ληστές δολοφόνησαν τη σύζυγο του καιτ ώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητεί «συγγνώμη» για την αποτρόπαια πράξη του.

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος… Με νοιάζει μόνο το παιδί… Έκρυψα την αλήθεια μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε», δήλωσε ο 32χρονος, ο οποίος αναφέρει πως η οικογένεια της Καρολάιν είναι και δική του οικογένεια.

Αναφορικά με την τύχη της κόρης τους, της Λυδίας που πριν από λίγες ημέρες είχε τα πρώτα της γενέθλια, που πέρασαν δίχως να είναι δίπλα η μητέρα της, ο ίδιος δήλωσε:

«Ένα πράγμα θέλω πια. Το παιδί μας, η Λυδία να πάει είτε στη μια μου οικογένεια είτε στην άλλη μου οικογένεια. Η Λυδία είναι όλη μου η ζωή. Οι καυγάδες που είχαμε με την Καρολάιν αφορούσαν μόνο το παιδί μας».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει