Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Σε ποιο επεισόδιο μπαίνει ο Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι έτοιμος να “εισβάλει” στις Άγριε Μέλιες και θα είναι ο τρίτος στη σειρά «κακός», ο οποίος θα δράσει στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όπως είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Τηλέραμα, ο Γρηγόρης Μελάς, ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα καταστρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδιά του, θα δώσει το αρχοντικό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή.

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης κάνει είσοδο στη σειρά. Πρόκειται για τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό των «Αβάντων», της οργάνωσης που όπως έχει φανεί στην ιστορία μάχεται τον κομμουνισμό και έχει εθνικιστικές ιδέες.

Όπως έχουμε δει στα έως τώρα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας έχει φυλακιστεί και την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο αδερφός του, ο Αχιλλέας, που δολοφόνησε μάλιστα τον Αλέξη Γραμματικό που τότε, στη δίκη του αδελφού του, ήταν βοηθός εισαγγελέα.

Με τη ιστορία όμως του καινούργιου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 να μας μεταφέρει στα χρόνια της στρατιωτικής δικτατορίας ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί και θα προκαλέσει πολλά δεινά στους κατοίκους του Διαφανίου και όχι μόνο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει