Ενημέρωση με ένα κλικ

Καλογρίτσας σε Πολάκη στην προανακριτική: Παλικάρια της φακής, ελάτε έξω να λογαριαστούμε!

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η φράση του κύριου Καλογρίτσα, ότι έχασε τα πάντα λόγω της συμμετοχής του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό. Μάλιστα η ένταση στην προανακριτική έφτασε σε τέτοιο σημείο, που ο κύριος Καλογρίτσας φώναξε στον Παύλο Πολάκη «έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας».

Μετά τον καυγά ο Χρ. Καλογρίτσας παρουσίασε μηνύματα sms που αντήλλαξε με τον Νίκο Παππά στα οποία φαίνεται η αγωνία του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για την εφημερίδα Documento.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάλογος του Χρήστου Καλογρίτσα με τον Παύλο Πολάκη έχει ως εξής:

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τις κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένεια μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: (ειρωνικά) Κοντεύω να κλάψω

Καλογρίτσας: Χωροφύλακες και ανακριτές δεν δέχομαι

Καλογρίτσαςσε Πολάκη: Άντε ρε παληκάρια της φακής . Να με προστατεύσετε κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής. Έλα Πολάκη να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή Καλογρίτσα .

Λάζαρος Τσαβδαρίδης, βουλευτής ΝΔ: Να καταθέσεις Καλογρίτσα αυτά που έχεις. Να δώσεις στοιχεία Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μας δουλεύεις.

Μαρκόπουλος: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να τα δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά . Εδώ δεν παίζουμε κύριε Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετράτε εδώ SMS. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες τώρα. Δεν θα κοροϊδεύετε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει