Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μέλλον για την Σοφούλα και τον Άγγελο

Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν με ταχύτητα προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου και όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την μεταξύ τους ιστορία, είναι και η Σοφούλα με τον Άγγελο.

Είδαμε στις Άγριες Μέλισσες την Σοφούλα να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν ότι η κόρη τους έχει ξεπεράσει οριστικά την δραματική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, θα δούμε αν θα φτάσουμε στον γάμο, γιατί μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More