Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνελήφθη ο Φουρθιώτης

Οδηγείται στον εισαγγελέα

Συνελήφθη τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης και μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, είχε αρχικά προσαχθεί μαζί με άλλα δύο άτομα, μετά από έρευνες που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι και στο γραφείο του.

Στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας κρατούνται από χθες ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και ακόμη δύο άτομα. Ο παρουσιαστής προσήχθη στο πλαίσιο ερευνών για την ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία και για το περιστατικό με πυροβολισμούς στο σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr εντοπίστηκε γενετικό υλικό ενός εκ των δύο προσαχθέντων για την υπόθεση, πάνω στο σακίδιο που πέταξαν στον δρόμο οι ένοπλοι που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Ο ένας εκ των δύο προσαχθέντων, 43 ετών, είναι παλιός γνώριμος του τμήματος εκβιαστών της ΕΛΑΣ και το όνομά του βρίσκονταν σε δικογραφία για εκβιάσεις καταστημάτων, εκρήξεις και άλλες παραβατικές δραστηριότητες.

Το δεύτερο άτομο που έχει προσαχθεί είναι επίσης γνώριμο των αστυνομικών αρχών καθώς είχε απασχολήσει για άλλα αδικήματα.

Όσον αφορά στον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος έχει προσαχθεί στην αστυνομία από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, έχουν κατασχεθεί οι ηλεκτρονικοί του υπολογιστές και ερευνώνται εξονυχιστικά στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr o παρουσιαστής αρνείται τα πάντα, δηλαδή τις κατηγορίες για στημένη επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής 16/4 αλλά αρνείται και όσα του καταλόγισε δημόσια ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει