Ενημέρωση με ένα κλικ

Τροχαίο στη Γαύδο: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Γαύδο με τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.gr ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, επισημαίνει με βεβαιότητα ότι φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει