Ενημέρωση με ένα κλικ

Τη Δημιουργία Κέντρου Υγείας στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου ζητούν συνδικάτα εργαζομένων

Τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, το οποίο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και θα είναι πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο, με δυνατότητα φροντίδας επειγόντων περιστατικών και βραχείας νοσηλείας, ζητούν συνδικάτα και σωματεία εργαζομένων.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν εκπρόσωποι των εν λόγω συνδικάτων είπαν ότι η λειτουργία του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό στους εργαζόμενους, στη συστηματική ιχνηλάτηση και την παρακολούθηση της υγείας εργαζομένων με χρόνιες παθήσεις. Ζήτησαν, επίσης, να ενισχυθεί το προσωπικό των Κέντρων Υγείας στην ευρύτερη περιοχή για να αναλάβουν τον εμβολιασμό χωρίς καμιά περικοπή της λειτουργίας τους.

Οι συνδικαλιστές κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας και δεν προστάτεψε τους εργαζόμενους από τον πανδημία.

Εξέφρασαν, ακόμα, την αντίθεση τους στη δημιουργία μονάδων επεξεργασίας υγειονομικών αποβλήτων στην περιοχή της Σίνδου.

Τα συνδικάτα έχουν προγραμματίσει μια σειρά δράσεων για να προωθήσουν τα παραπάνω αιτήματα και ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα να συζητήσει την πρόταση για τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στη Βιομηχανική Περιοχή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει