Ενημέρωση με ένα κλικ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η έκκληση της οικογένειάς του

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση απευθύνει η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητώντας να σταματήσουν τα σενάρια για τα αίτια της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Η οικογένεια ζητεί, μέσω των δικηγόρων της, Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση, “να αφήσουμε τις αρχές να διενεργήσουν τις έρευνες, ώστε να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του”.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναλυτικά:

Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Αθήνα, 15/04/2021

Δικηγορικό Γραφείο Απόστολου Λύτρα

Δικηγορικό Γραφείο Παναγιώτη Κάσση”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More