Ενημέρωση με ένα κλικ

Επίθεση με βιτριόλι: Παραπομπή της 36χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Την παραπομπή της 36χρονης που έριξε το βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα προτείνει ο εισαγγελέας, στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας κατέληξε στο ότι η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την κοπέλα κι αυτό προκύπτει από τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ασφάλειας λόγω της ποσότητας και της πυκνότητας του υλικού.

Τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή η μη της 36χρονης σε δίκη την έχει το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο θα αποφανθεί με βούλευμα του.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη την περασμένη Δευτέρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίθεση, έδωσε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια ενώπιον της οποίας ομολόγησε την πράξη της και ζήτησε συγνώμη.

Φέρεται δε να υποστήριξε πως της επιτέθηκε επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα αρνούμενη να αποκαλύψει πιο είναι αυτό όπως επίσης και από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει